dilluns, 31 d’octubre del 2016

Benvinguts a la Bunyolada !


El passat divendres, els nostres alumnes van fer bunyols per a tota la comunitat Tramuntanera. Bunyols amb i sense saïm i bunyols amb margarnina vegetal.
Una jornada molt intensa, que va acabar omplint les nostres panxes sota la atenta mirada d'un sol primaveral...

dimecres, 26 d’octubre del 2016

Sortida a la Biblioteca i al mercat de Maó...

            El passat vint d'Octubre, els nins i nines d'infantil, primer i segon curs de primària van visitar la biblioteca pública de Maó. Van gaudir d'una visita guiada i molt completa per tots els racons de l'edifici. Finalment, es va acabar amb un conte narrat per una de les bibliotecàries de la secció infantil. 
Van disfrutar tant amb el conte que pensam  que els nostres alumnes voldran tornar a aquest fascinant lloc :O)
També, van aprofitar la visita per anar al mercat a comprar els ingredients per fer els bunyols Tramuntaners aquest divendres !
 Ja ho tenim tot preparat !

dijous, 13 d’octubre del 2016

Preparam sa bunyolada...

       Els nins i nines de primer i segon de primària són els encarregats de preparar els ingredients per a fer bunyols el proper 28 d'Octubre a l'escola. 
      Aquest dies estàn el.laborant la llista per anar a comprar el pròxim 20 d'Octubre. 


Apuntau-vos, famílies i amics !! 

Sortida a la platja d'es Grau...

         
   El passat 5 d'Octubre, la nostra escola va passar el dia a la platja d'es Grau on vam estar tots junts fent jocs i jugant a la platja. 
Els alumnes de 5è i 6è van anar a fer una caminada fins es racó de sa Torreta...També,els alumnes de 1r i 2n van practicar yoga a la platja amb la seva mestra Gemma....
Un dia de germanor i bastanta calor !!

dijous, 6 d’octubre del 2016

Ja tenim planters preparats ....





Els alumnes han preparat, amb la mestra Adíz, diversos planters per posar al nostre hort...esperem tenir una bona collita !